Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke opslaghal

Een tijdelijke opslaghal als oplossing voor uw ruimtegebrek

Gaan de zaken dusdanig goed dat uw opslagruimte en/of magazijn te klein wordt? Als u tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft, laat dan een tijdelijke opslaghal bouwen door Intersettle. Wij kunnen een tijdelijke opslaghal leveren in de vorm van een stevige en fraai uitziende tent, die wij op uw locatie opzetten. U kunt de tijdelijke opslaghal verbinden met uw eigen opslaghal, zodat u uw opslagruime enorm vergroot. Uiteraard is een tijdelijke opslaghal ook mogelijk in andere situaties, zoals wanneer uw opslaghal onbruikbaar is geworden door brand, stormschade of waterschade. In dit geval is het mogelijk om een tijdelijke opslaghal met spoed op te zetten.

Wat zijn de mogelijkheden van een tijdelijke opslaghal huren?

Door een tijdelijke opslaghal te huren van Intersettle, krijgt u een prachtige tent van hoogwaardige kwaliteit. De tijdelijke opslaghal is een volwaardig alternatief voor uw eigen opslagruimte in uw bedrijfspand. Wij plaatsen niet alleen een tent als een tijdelijke opslaghal, wij richten deze ook in volgens uw eisen. Heeft u bijvoorbeeld verwarming of airconditioning nodig? Of misschien een verregaande vorm van klimaatbeheersing vanwege de opgeslagen producten? Wij regelen het voor u. Ook overheaddeuren zijn veel gezien in een tijdelijke opslaghal, zodat het laden en lossen ook in de tijdelijke opslaghal gemakkelijk door blijft gaan.

Tijdelijke opslaghal verhuur bij Intersettle

Voor tijdelijke opslaghal verhuur, bent u bij Intersettle aan het juiste adres. Waarom u ook een tijdelijke opslaghal nodig heeft, wij kunnen een opslaghal in vele afmetingen en vormen leveren. Ook als u getroffen wordt door brand of waterschade en u met spoed een opslaghal nodig heeft, dan zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om voor u een opslaghal op te bouwen. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u uw opslaghal wilt hebben en hoe uw inrichting eruit moet zien. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op, als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier