Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke opslagtent

Heeft u een tijdelijke opslagtent nodig?

Er kunnen allerlei redenen zijn dat een tijdelijke opslagtent nodig is voor het opslaan van uw goederen, materialen of voorraden. Er kan zich een noodsituatie voordoen, waarbij u getroffen wordt door brand-, storm- of waterschade en uw eigen opslagruimte niet meer voldoet. In dit geval is met spoed een tijdelijke opslagtent nodig en Intersettle kan dit voor u leveren. Misschien dat u tijdelijk extra drukte heeft vanwege seizoenswerk en u ruimte tekort komt of u bent aan het verbouwen? Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van een tijdelijke opslagtent, zodat uw werkzaamheden gewoon door blijven gaan.

Waarom een tijdelijke opslagtent huren?

Een groot voordeel van een tijdelijke opslagtent huren bij Intersettle, is dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een opslagruimte op een andere locatie en waardoor u nog meer geld kwijt bent. Een tijdelijke opslagtent kan gewoon op uw eigen locatie worden opgezet. Hierdoor hoeft u uw goederen of voorraden niet over een lang traject te vervoeren, uw werkzaamheden blijven gewoon op uw eigen locatie doorgaan. Tevens is het mogelijk om de tijdelijke opslagtent naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld klimaatbeheersing, verwarming of airconditioning. Heeft u bepaalde eisen omtrent de vloer of wilt u overheaddeuren en industriële verlichting laten plaatsen? Wij maken het voor u mogelijk.

Tijdelijke opslagtent verhuur bij Intersettle

Laat u een verbouwing uitvoeren, heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig wegens groei of bent u getroffen door een noodgeval? In al deze gevallen is tijdelijke opslagtent verhuur bij Intersettle de oplossing. Desgewenst kunnen wij bij spoed een tijdelijke opslagtent binnen 24 uur voor u opbouwen. Een tijdelijke opslagtent biedt een goede bescherming van uw opgeslagen goederen en u heeft alle mogelijkheden om uit te breiden of om uw inrichting te bepalen. Wilt u meer weten over onze tijdelijke opslagtent verhuur? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier