Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke overkapping

Waar heeft u een tijdelijke overkapping voor nodig?

Er kunnen tal van redenen zijn waarvoor u een tijdelijke overkapping nodig heeft. Organiseert u een evenement? Dan kunt u een tijdelijke overkapping in de vorm van een luxe paviljoentent plaatsen. Voor een bedrijfsfeest, een beurs of een ander bedrijfsevenement, zijn dit uitstekende overkappingen om te gebruiken. Bij Intersettle heeft u keuze uit diverse soorten kwalitatief hoogwaardige tenten in verschillende vormen en afmetingen. Ook voor bedrijven en industrieën die een tijdelijke piek in productie of capaciteitstekort ervaren kan een tijdelijke overkapping een uitkomst zijn. Daarnaast is een tijdelijke overkapping snel te plaatsen, wanneer uw bedrijf het slachtoffer is geworden van een calamiteit, zoals brand, wateroverlast of stormschade. Met een tijdelijke overkapping voorkomt u dat bedrijfsprocessen stil komen te liggen.

Welke soort tijdelijke overkapping huren?

Welke soort tijdelijke overkapping u wilt plaatsen, is afhankelijk van de situatie waarvoor u deze wilt gebruiken. Het spreekt voor zich dat als u een (personeels)feest organiseert of een evenement waar u klanten en gasten ontvangt, een tijdelijke overkapping met een stijlvolle en luxe uitstraling wilt. Hiervoor zijn zeer fraaie tenten beschikbaar met luxe witte kunststof wandpanelen of luxe glaspanelen. Ook een dak met een gebogen nok geeft uw tijdelijke overkapping de grandeur die u wenst voor uw evenement. U kunt de tent uitbreiden met een mooie pergola, zodat gasten droog naar een andere locatie kunnen lopen. Een tijdelijke overkapping met een luxe uitstraling is niet altijd nodig, bijvoorbeeld als u de ruimte gebruikt als opslagplek of een bedrijfsruimte. Voor iedere gelegenheid kunt u een tijdelijke overkapping huren en voorzien van alle bruikbare voorzieningen.

Voor tijdelijke overkapping verhuur gaat u naar Intersettle

Voor tijdelijke overkapping verhuur kunt u terecht bij Intersettle. Wilt u een tijdelijke overkapping van hoogwaardige kwaliteit? Dan zijn wij dé partij die dit voor u kunnen leveren. Wij zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting en weten wat er op de markt speelt waar behoefte aan is. Maak daarom gerust uw wensen bij ons kenbaar, we kunnen u ongetwijfeld voorzien van een tijdelijke overkapping die geheel aan uw wensen voldoet en zijn hierbij graag uw partner. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Waar heeft u een tijdelijke overkapping voor nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Waar heeft u een tijdelijke overkapping voor nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Waar heeft u een tijdelijke overkapping voor nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Waar heeft u een tijdelijke overkapping voor nodig?

  Bekijk nieuwsartikel