Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke showroom

Een tijdelijke showroom met een luxe uitstraling

Een showroom is bij uitstek een ruimte om uw klanten in stijl te ontvangen. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent of met welke producten u werkt, in een showroom stelt u al uw producten op. De showroom biedt (potentiële) klanten de mogelijkheid om kennis te maken met uw producten. Een showroom is daarom erg belangrijk. Als u om één of andere reden geen gebruik kunt maken van uw showroom, dan lijdt u hierdoor omzetverlies. Met een tijdelijke showroom van Intersettle, lost u het probleem van een niet bruikbare showroom op een snelle en efficiënte manier op.

Waarom een tijdelijke showroom huren?

Een showroom kunt u gebruiken als een toonzaal, maar ook als een winkel. Bovendien is een showroom een mooie manier van klantencontact. Als productie- of handelsbedrijf kunt u daarom niet zonder een mooie toonzaal. Maar uw toonzaal kan door omstandigheden niet bruikbaar zijn, bijvoorbeeld een brand, waterschade of stormschade. Ook kunt u uw bedrijfspand verbouwen, waardoor u geen showroom kunt vestigen. Een tijdelijk showroom huren van Intersettle is dan een zeer mooie oplossing. Vooral ook omdat wij diverse mogelijkheden hebben voor een tijdelijke showroom, zoals een mooie en representatieve tent. Wij kunnen de tent dusdanig inrichten, dat u geen faciliteiten hoeft te missen.

Tijdelijke showroom verhuur bij Intersettle

Of u nu met spoed behoefte heeft aan tijdelijke showroom verhuur of dat u een dergelijke showroom al ruim van te voren gepland heeft, u kunt hiervoor terecht bij Intersettle. Ons aanbod van luxueuze tenten en units, zijn zeer geschikt om een tijdelijke showroom voor u op te bouwen op uw eigen terrein. Hierdoor hoeft u niet te verhuizen naar een andere locatie en blijft u uw klanten ontvangen in uw eigen vertrouwde omgeving. Verder richten wij de tijdelijke showroom in volgens uw wensen, zoals met verwarming, airconditioning of speciale verlichting. Neem contact met ons op, als u zich wilt laten voorlichten over de mogelijkheden van tijdelijke showroom verhuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een tijdelijke showroom met een luxe uitstraling

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een tijdelijke showroom met een luxe uitstraling

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Een tijdelijke showroom met een luxe uitstraling

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Een tijdelijke showroom met een luxe uitstraling

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel