Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke werkruimte

Wilt u een tijdelijk werkruimte inhuren?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarvoor u tijdelijk werkruimte nodig heeft, maar dit niet vindt in uw eigen bedrijfspand. Gaan de zaken goed en groeit uw onderneming als kool? Als u nieuwe medewerkers moet aannemen of uw productieprocessen moet uitbreiden, dan kan uw bedrijfspand al snel te klein zijn. Overhaast een nieuw pand huren of kopen is niet verstandig. Dit moet u zorgvuldig doen en hier gaat tijd overheen. Om ondertussen niet in de knel te komen met uw bedrijfsprocessen, is een tijdelijke werkruimte een goede oplossing. Een tijdelijke werkruimte kan namelijk gecreëerd worden in een mooie en professionele tent, die u op uw terrein kunt laten opzetten.

Door een tijdelijke werkruimte te huren blijven uw bedrijfsprocessen doorgaan

Of u nu door groei van uw bedrijf, door een verbouwing of door een calamiteit een tijdelijke werkruimte wilt huren, bij Intersettle kunt u terecht voor diverse soorten oplossingen. Wij hebben vele soorten tenten die snel en gemakkelijk op uw locatie opgebouwd kunnen worden. Tevens zijn onze tenten geschikt voor veel verschillende toepassingen. Niet ieder bedrijf is hetzelfde en daarom is er afhankelijk van de branche, behoefte aan verschillende soorten werkruimtes. Wilt u een productieruimte inrichten, een opslagruimte of magazijn? Of heeft u behoefte aan een extra kantoorruimte? Door bij ons een tijdelijke werkruimte te huren, blijven uw werkzaamheden doorgaan in een aantrekkelijk uitziende tent.

Intersettle is er voor tijdelijke werkruimte verhuur

Wat de reden ook is voor tijdelijke werkruimte verhuur, bij Intersettle kunnen wij u altijd helpen met een mooie en stevige tent, die goed bestand is tegen de weersomstandigheden. U kunt uw werkzaamheden op dezelfde wijze laten plaatsvinden als in uw eigen bedrijfspand. Ook voor het geval u te maken krijgt met noodsituaties en zeer snel tijdelijke werkruimte wilt, neemt u dan vooral contact met ons op. Wij kunnen al zeer snel een tent op uw terrein optrekken, zodat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier