Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke winkelruimte

Een tijdelijke winkelruimte kan de oplossing zijn voor uw ruimtegebrek

Bij een winkel is het belangrijk dat u het pand aantrekkelijk houdt, zodat u klanten trekt. Een winkel die er niet aantrekkelijk uitziet, zal gemeden worden door het publiek. Met een verbouwing zorgt u weer voor een winkelruimte die bij de tijd is en aantrekkelijk om te bezoeken. Maar dit houdt wel in, dat u tijdelijk niet van uw winkelpand gebruik kunt maken. De zaken stilleggen is uiteraard geen optie, want u moet inkomsten hebben. Een tijdelijke winkelruimte in een mooie en uitnodigende tent is de oplossing. Deze tijdelijke winkelruimte kunt u opbouwen op uw eigen terrein, zodat u altijd bereikbaar blijft.

Wat is er mogelijk bij een tijdelijke winkelruimte huren?

Kiest u ervoor om een tent op te laten trekken als tijdelijke winkelruimte, dan biedt Intersettle vele mogelijkheden. Ten eerste heeft u keuze uit diverse tenten. Uiteraard moet een tent er aantrekkelijk uitzien, zodat u de aandacht trekt van uw klanten. Maar misschien nog wel belangrijker, is de inrichting van uw tijdelijke winkelruimte. Een tent als tijdelijke winkelruimte huren zult u misschien nooit gedaan hebben en geen idee hebben wat u hiervan moet verwachten? Wij kunnen werkelijk alles realiseren. Uw tijdelijke winkelruimte in een tent hoeft helemaal niet onder te doen als een winkel in uw winkelpand. Zelfs klimaatbeheersing voor verse producten is mogelijk in een tent.

Kies voor tijdelijke winkelruimte verhuur van Intersettle

Als u voor tijdelijke winkelruimte verhuur van Intersettle kiest, dan krijgt u altijd een tent geleverd die van zeer hoge kwaliteit is en aantrekkelijk om te zien. Mede door de vele mogelijkheden betreffende de inrichting, hoeft een tijdelijke winkelruimte geen problemen op te leveren. Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om overheaddeuren in uw tent te plaatsen. Zo kunt u bij uw tijdelijke winkelruimte dan gemakkelijk laden en lossen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een tijdelijke winkelruimte? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier