Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke woonunit

Goede woonruimte met een tijdelijke woonunit

Een tijdelijke woonunit plaatsen kan nodig zijn, als u uw woonruimte wilt uitbreiden of dat u door omstandigheden geen toegang heeft tot uw woning of wooncentrum. U kunt als particulier een tijdelijke woonunit nodig hebben, maar ook als u verantwoordelijk bent voor de huisvesting van groepen mensen, zoals arbeidsmigranten of een bejaardencomplex of verpleegtehuis. Heeft u te maken met een verbouwing of heeft een noodgeval u getroffen, zoals brand of waterschade? U moet dan voor uzelf of voor anderen een goede vervangende woonruimte zoeken. Neemt u daarom contact op met Intersettle voor een luxe ingerichte tijdelijke woonunit.

Een tijdelijke woonunit huren met alle faciliteiten

Natuurlijk is een tijdelijke woonunit huren iets anders dan een eigen woning. Toch hoeft het u aan faciliteiten niet te ontbreken. Als u een tijdelijke woonunit huurt bij Intersettle, dan is dit een luxe ingerichte unit waar alles aanwezig is. U kunt gewoon gebruikmaken van alle sanitaire voorzieningen, zoals een badkamer, toilet en een keuken. Heeft u een tijdelijke woonunit nodig met spoed? Neem ook dan contact met ons op, wij zijn er namelijk 24 uur per dag en 7 dagen week voor u. Wij begrijpen dat het lastig is als u door een noodgeval niet meer in uw eigen woning terecht kunt. Een woonunit kan binnen 24 uur worden geplaatst.

Tijdelijke woonunit verhuur bij Intersettle

Waar en wanneer u gebruik wilt maken van tijdelijke woonunit verhuur, is voor Intersettle niet van belang. Op ieder gewenst moment kunnen wij bij u een tijdelijke woonunit plaatsen. Laat ons weten wat uw wensen zijn rondom de inrichting van uw woonunit. Er is namelijk erg veel mogelijk. Uiteraard kan de woonunit voorzien worden van sanitaire ruimtes, maar ook met verwarming en airconditioning. Het is zelfs mogelijk om een tijdelijke woonunit volledig gestoffeerd te plaatsen. Neem contact met ons op, dan gaan wij direct samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw woonsituatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Goede woonruimte met een tijdelijke woonunit

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Goede woonruimte met een tijdelijke woonunit

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Goede woonruimte met een tijdelijke woonunit

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Goede woonruimte met een tijdelijke woonunit

  Een...

  Bekijk nieuwsartikel