Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Werktent

Zet uw werkzaamheden voort in een werktent

Heeft u te maken met een uitbreiding van uw productie, bijvoorbeeld door het binnenhalen van een grote order? Als de capaciteit op een gegeven moment te groot is voor uw productieruimte en u heeft niet de tijd om op zoek te gaan naar een grotere productieruimte, dan kan een werktent de oplossing zijn. Ook bij buitenwerkzaamheden die in het water dreigen te vallen en wel doorgang moeten vinden of bij onverwachte gebeurtenissen, zoals brand of wateroverlast. Voor een bedrijf is niets zo erg, dan de activiteiten te stoppen. Met een werktent hoeft dit niet. Uw bedrijfsprocessen blijven dan toch normaal doorlopen.

Een werktent huren met vele mogelijkheden

Een werktent huren kan bij Intersettle. Wij hebben vele soorten tenten die u kunt gebruiken als werktent. Belangrijk is dat u een werktent huurt die voldoende groot is, zodat u een goede vervanging of uitbreiding van de werkruimtes in uw bedrijfspand heeft. Desgewenst kunnen wij een werktent voor u opzetten binnen 24 uur. Dit is bijvoorbeeld nodig in urgente gevallen, als u te maken heeft met calamiteiten. Een werktent kan geheel naar wens worden ingericht, met airconditioning, verwarming of stoffering. Wij kunnen gehele inrichting voor u uitvoeren, zodat u direct aan de slag kunt. Een werktent huren kan bij ons voor de korte termijn, maar ook voor een langere periode.

Werktent verhuur bij Intersettle

Professioneel, flexibel en ervaren, zijn zomaar wat kernwoorden waar Intersettle voor staat. Een verbouwing, productie-uitbreiding, seizoenswerk of calamiteiten, kunnen ervoor zorgen dat u een werktent nodig heeft om uw bedrijfsprocessen normaal te laten doorgaan. Voor werktent verhuur bent u dan bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt uitvoeren, adviseren welke werktent voor u het meest geschikt is. Desgewenst kunnen wij een werktent zeer snel voor u regelen, zodat uw werkzaamheden geen vertraging oplopen. Wilt u meer weten over werktent verhuur? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier