Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Crisis oplossingen - snelle & adequate tijdelijke huisvesting

Een crisis kondigt zich nooit aan. Ineens staat het hele land of zelfs de hele wereld op zijn kop. Snel anticiperen op de situatie is dan noodzakelijk. Het beste voorbeeld is de COVID-19 pandemie waar we ons sinds maart 2020 in bevinden. Een situatie waarin Intersettle heeft laten zien 24/7 klaar te staan voor opdrachtgevers, mee te denken over snelle oplossingen en deze zo snel mogelijk uit te voeren.

 • makkelijk en veilig
  Teststraat

  De teststraten van Intersettle worden in zeer korte tijd gerealiseerd en geplaatst. Zo kunt u snel starten met testen op locatie.

 • Triage tent
  Carré Tent

  Onze Carré tenten kunnen zeer gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, zoals hier te zien is.

 • GGD Haaglanden
  Vaccinatie accommodatie

  In opdracht van GGD Haaglanden plaatsten wij bij het stadion van ADO Den Haag een groot vaccinatiecentrum waar 16 personen per keer tegelijk kunnen worden geprikt.

 • Noodtent
  Triage Tent

  Hier staan onze tenten aan elkaar geschakeld als triage tent bij een ziekenhuis om de eerste controle van patiënten op het coronavirus uit te voeren.

 • Vaccinatie accommodatie
  Schaalbaar model

  Intersettle heeft een schaalbaar concept gemaakt voor een vaccinatie accommodatie. Deze kunnen wij op elke locatie aanpassen.

 • Functionele ruimte
  Naar wens in te delen

  De triage tenten van Intersettle worden voorzien van inrichting, verlichting en klimaatbeheersing.

 • Vaccinatie accommodatie
  Ingericht naar wens

  Het concept kan flexibel worden aangepast. Bijvoorbeeld met individuele cabines voor vaccinatie.

 • Makkelijk in te delen
  Ontvangstruimte

  Reguleer de mensenstroom door een extra ontvangstruimte voor de ingang te plaatsen.

 • Vaccinatie accommodatie
  Veilig ontwerp

  In het ontwerp houden wij uiteraard altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Zoals bijvoorbeeld het kunnen waarborgen van voldoende afstand.

 • Vaccinatiecentrum
  Vaste locatie

  Naast gebruik te maken van onze tijdelijke accommodaties is het ook mogelijk om dit concept te plaatsen in vaste locaties.

 • Vaccinatiecentrum
  Veilig concept

  Ook in een vaste locatie kunnen wij ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem plaatsen. Dit creëert een veilig binnenmilieu.

Zo snel mogelijk hoogwaardige crisisopvang realiseren?

Wij hebben direct tijdelijke accommodaties beschikbaar die op uiteenlopende manieren kunnen worden ingezet voor hoogwaardige crisisopvang zoals triage, testen en vaccineren. Onze tenten zijn gemaakt van materialen die zeer goed zijn schoon te maken en te desinfecteren. Ook kunnen onze paviljoens volledig worden ingericht met verlichting, klimaatbeheersing en scheidingswanden. Welke locatie het ook betreft, wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat. Dat maakt Intersettle al jaren de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting.

 

Testaccommodaties huren

Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor triage en/of testen op locatie? Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare, kant en klare, schaalbare controle tenten en teststraten. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen als triage tenten tijdens de eerste en tweede golf van de coronacrisis bij ziekenhuizen door heel Nederland en als teststraten door heel het land.

 

Paviljoens van Intersettle zijn binnen zeer korte tijd te plaatsen als complete teststraat en controle tent waar veilig en efficiënt op bijvoorbeeld COVID-19 kan worden getest. De accommodaties zijn geschikt voor elke ondergrond, voorzien van een veilige indeling en gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren. Verlichting en klimaatbeheersing toevoegen is ook mogelijk.

 

Triage tent huren

U bent op zoek naar een triage tent om buiten het ziekenhuis de eerste controle uit te kunnen voeren?
Paviljoens van Intersettle zijn zeer geschikt om snel als veilige locatie buiten het ziekenhuis te dienen, waar u de patiënten opname naar toe kunt verplaatsen. Bijna elke locatie is mogelijk, bijvoorbeeld voor de ingang of op de parkeerplaats van uw ziekenhuis of huisartsenpraktijk. Afhankelijk van de locatie en de gewenste capaciteit hebben wij drie soorten paviljoens in uiteenlopende maten direct voor u beschikbaar. Ons team denkt graag met u mee om deze zo snel mogelijk te kunnen plaatsen. Hieronder vindt u drie voorbeelden van opties, waarbij een link geplaatst is naar een voorbeeldtekening.

 

Controle tent huren

U wilt buiten op locatie controleren op ziekteverschijnselen om besmetting te minimaliseren?

Intersettle heeft een controle tent ontwikkeld voorzien van een veilige inrichting die nodig is om op een hygiënische manier efficiënt te controleren op ziekteverschijnselen. De controle tent is direct beschikbaar, geschikt voor elke ondergrond en voorzien van een veilige indeling. Verlichting en klimaatbeheersing toevoegen is ook mogelijk. Het model is schaalbaar en de materialen zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

 

Teststraat huren

U wilt zo snel mogelijk een teststraat realiseren op locatie waar u bezoekers kunt controleren? 

Binnen zeer korte tijd realiseert Intersettle een complete teststraat waar veilig en efficiënt kan worden getest. Het model dat wij hiervoor ontwikkeld hebben is schaalbaar en direct inzetbaar. De accommodatie is geschikt voor elke ondergrond en gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

 

Vaccinatiecentra huren

Binnen korte tijd een vaccinatiecentrum realiseren? Intersettle staat 24/7 voor u klaar. Wij hebben direct al het materiaal beschikbaar om in onze tijdelijke accommodaties of op vaste locaties vaccinnatiecentra in te richten. Uiteraard houden we in het ontwerp rekening met alle geldende maatregelen. Bovendien kunnen we voorzien in de speciale vereisten voor het betreffende vaccin, zoals een aparte ruimte voor een veilige en continue koeling van de vaccindoses.

 

Concept voor tijdelijke vaccinatie accommodaties

Een modulaire oplossing: veilig, van hoge kwaliteit en ingericht naar wens

Bij Intersettle hebben we een concept ontwikkeld voor een hoogwaardige vaccinatie accommodatie. Deze is schaalbaar naar wens. Dit volledig geoutilleerde paviljoen wordt voorzien van verlichting, verwarming en noodvoorzieningen alsmede ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem dat met medische klasse HEPA-filtratie een veilig binnenmilieu creëert. Naast gebruik te maken van onze tijdelijke accommodaties is het ook mogelijk om dit concept te plaatsen in vaste locaties.

De hoogwaardige vaccinatie accommodatie is een concept dat flexibel kan worden aangepast. In de video hieronder vindt u een voorbeeld dat bestaat uit:

 • Een registratie- en administratieruimte
 • Een wachtruimte voor bezoekers die zich laten vaccineren, ingericht volgens de 1,5 meter maatregel geldend tijdens de coronapandemie
 • Een ruimte met individuele cabines voor vaccinatie
 • Een ruimte voor noodgevallen en medische zorg
 • Een ruimte voor de gekoelde opslag van de vaccins
 • Een gemeenschappelijke ruimte voor medisch personeel
 • Sanitaire voorzieningen
 • Meubilair

 

Door onze kennis en ervaring in dit soort situaties, waarbij snel en goed geschakeld moet worden, kunnen wij adequaat handelen en binnen no-time een tijdelijk vaccinatiecentrum realiseren die turn key wordt opgeleverd. Uiteraard maken wij graag een afspraak bij u op locatie om uw wensen en de mogelijke oplossing met u te bespreken.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

Direct advies nodig? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.