Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Festivals

U organiseert een evenement met duizenden bezoekers?

Festivals, grote feesten en concerten. Intersettle kent de festivalwereld als geen ander. Zo plaatsen wij tijdelijke accommodaties bij onder meer Dance Valley, Parookaville, SAIL Amsterdam en Ground Zero.

 • Festivalseizoen
  we gaan weer naar buiten!

  Tijdens het festivalseizoen is Intertent door heel Nederland te vinden.

 • Leverancier en adviseur
  elke gewenste locatie

  Voor alle denkbare festivalactiviteiten: van de entree tot backstage- en crewtenten.

 • GROOT PODIUM
  the show is on

  Grote artiesten verdienen een podium van formaat.

 • Groots en massaal
  imposant

  Tijdens SAIL Amsterdam komen miljoenen mensen naar onze hoofdstad. Een prachtig evenement vol tijdelijke accommodaties van Intertent.

 • OVERZICHT
  a room with a view

  Beleef een evenement op hoog niveau vanaf het balkon van uw Dubbeldekkertent.

 • PLEIN
  informeel

  Een inspirerende en ontspannen omgeving waar mensen graag samenkomen.

Tijdens een groot publieksevenement duizenden mensen op een goede manier faciliteren en accommoderen, daar komt wel wat bij kijken. Intersettle kent het klappen van de zweep in de evenementenbranche en is als zodanig niet alleen leverancier, maar ook adviseur.

 

Tentenverhuur voor festivals

Wij houden van de vrijheid, de buitenlucht en de onbezorgdheid die heerst tijdens een festival. Deze sfeer moet ook voelbaar zijn binnenin de tenten op het festivalterrein. Onze tijdelijke accommodaties geven een ruimtelijk gevoel en sluiten hiermee naadloos aan op het festival zelf.

Voor een festival zijn altijd tijdelijke accommodaties nodig. Het gaat dan om tenten voor alle denkbare festivalactiviteiten op de meest uiteenlopende locaties: van de entree tot backstage- en crewtenten. Bij ons kunt u niet alleen de tentaccommodatie huren; wij kunnen ook zaken als verwarming, airco, inrichting en sfeervolle aankleding voor u regelen.

Intersettle levert bij menig festival de accommodaties of een deel daarvan. Wij weten precies wat hierbij komt kijken en kunnen uw organisatie ook in het voortraject goed adviseren.

Meer informatie over tenten voor festivals

Bij Intersettle draait alles om het neerzetten van de juiste sfeer en dus hebben wij aandacht voor de kleinste details. De wensen voor uw festival worden omgezet in veilige, functionele en kostenbewuste oplossingen.

Wilt u meer informatie over het huren van festivaltenten bij Intersettle? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is. Ook komen wij graag bij u langs.