Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Eerste triage tenten geplaatst

Het zijn hectische tijden voor iedereen. Het Nederlandse zorgpersoneel levert topprestaties om ons zo goed mogelijk door deze coronacrisis te krijgen. Team Intertent probeert natuurlijk ook zo goed mogelijk te helpen, door waar dat kan thuis te werken en zoveel mogelijk sociaal contact te vermijden. Even omschakelen dus, maar ook kansen zien en inspelen op wat nodig is. Onze accommodaties bijvoorbeeld zijn perfect in te zetten als triage tent, waarin zorgmedewerkers buiten het ziekenhuis al de eerste controle op COVID-19 kunnen uitvoeren. Maar we leveren ook materialen, zoals scheidingswanden, die in het gebouw kunnen worden geplaatst om de stroom patiënten te coördineren.

Met ons bedrijfsonderdeel Intersettle hebben we heel veel kennis en ervaring in huis om zo snel mogelijk een noodtent te plaatsen. Als het moet zelfs binnen 24 uur. Gisteren mochten we de eerst triage tent al plaatsen in Utrecht bij het Diakonessenhuis. Ook in Utrecht, bij het St. Antonius Ziekenhuis, hebben wij in het gebouw scheidingswanden geplaatst. Vandaag zijn we gestart met het plaatsen van ons Alu Paviljoen als noodtent bij het Bernhoven Ziekenhuis in Uden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn. Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 0251 – 21 66 95 en info@intersettle.nl en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Intersettle is als onderdeel van Intertent gespecialiseerd in het realiseren van tijdelijke huisvesting en ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie hebben wij een passende tijdelijke accommodatie. Als noodopvang van vluchtelingen en als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma hebben onze accommodaties hun dienst bijvoorbeeld al bewezen. Verder kan Intersettle voorzieningen leveren zoals bijvoorbeeld elektra, verlichting, bedden, stoffering en sanitair. Meer weten? Alle informatie vindt u op de pagina van Intersettle.

 

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel