Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke accommodatie

Intersettle, vaste partner in tijdelijke accommodaties

Op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties is Intersettle topspeler. Ons team heeft jarenlange ervaring en adviseert u graag over alle mogelijkheden. Met een tijdelijke accommodatie van Intersettle creëert u snel en veilig een representatief onderkomen voor uw gasten. De uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Wij verhuren tijdelijke accommodaties voor privéfeesten, zakelijke events, bedrijfspresentaties en festivals. Met onze vakkennis, visie en innovatie bieden wij altijd een oplossing op maat. U kunt op ons partnerschap vertrouwen.

Tijdelijke accommodatie op maat

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie kunt u bij Intersettle een tijdelijke accommodatie huren. De materialen zijn altijd schoon, kwalitatief, representatief en veilig. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, of u nu op zoek bent naar een accommodatie voor een evenement, beurs, bedrijfsfeest, presentatie, productintroductie of show. Tevens helpen wij u graag met tijdelijke opslag, bedrijfsruimtes of huisvesting.

De voordelen van tijdelijke accommodaties verhuur

Wanneer u een tijdelijke accommodatie bij Intersettle huurt heeft dat voor u veel voordelen. Flexibiliteit is het sleutelwoord. Zowel waar en wanneer u de accommodatie geplaatst wilt hebben, als de afmetingen en design. Wij houden rekening met uw wensen. Snelheid is het tweede kernwoord. Wij kunnen binnen no-time een passende oplossing bieden. Indien nodig, zelfs binnen 24 uur. Tot slot kunt u voor elke denkbare toepassing een tijdelijke accommodatie huren bij Intersettle. Van supermarkt tot sporthal, van showroom tot theater, van feestlocatie tot terminal en nog veel meer.

Contact

Wanneer u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke accommodatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via telefoon of e-mail. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs. Ons team adviseert u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Intersettle, vaste partner in tijdelijke...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Intersettle, vaste partner in tijdelijke...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Intersettle, vaste partner in tijdelijke...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Intersettle, vaste partner in tijdelijke...

  Bekijk nieuwsartikel