Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke bedrijfsruimte

Tijdelijke bedrijfsruimte huren

Door onvoorziene omstandigheden heeft u acuut een ruimteprobleem? Bij Intersettle kunt u een tijdelijke bedrijfsruimte huren die uitkomst biedt bij uiteenlopende situaties. Met het advies van ons deskundige team weet u zeker dat u een accommodatie op maat huurt. Zo bent u verzekerd van een tijdelijke accommodatie die past bij uw wensen. Een snelle en adequate oplossing.

Extra ruimte

Uiteenlopende redenen kunnen ten grondslag liggen aan uw behoefte voor tijdelijke bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld brand, storm- en waterschade. Het is namelijk al vervelend genoeg wanneer uw eigen pand, gedeeltelijk of helemaal, niet meer te gebruiken is. Dan kunt u het zich niet veroorloven dat werkzaamheden stil komen te liggen. Bij Intersettle kunt u op dat moment terecht voor tijdelijke bedrijfsruimte verhuur. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een accommodatie ter beschikking heeft op de door u gewenste locatie.

Van winkels tot opslag

Ook bij een tijdelijke piek van activiteiten kan een tijdelijke bedrijfsruimte van Intersettle uitkomst bieden. Uitbreiding van uw huidige pand is snel geregeld. Van tijdelijke winkels tot semipermanente opslagruimtes, ons team kan het voor u in orde maken. Samen met u wordt er gezocht naar de beste oplossing voor uw ruimteprobleem. Natuurlijk is het belangrijk dat het paviljoen goed past bij uw bedrijf. Intersettle biedt daarom niet alleen de accommodatie, maar kan de gehele inrichting voor u regelen.

Contact

Ons team heeft jarenlange ervaring en denkt graag met u mee. Voor meer informatie over de verhuur van een tijdelijke bedrijfsruimte kunt u ons natuurlijk bellen en mailen. Ook komen we graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Tijdelijke bedrijfsruimte huren

  Door onvoorziene...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Tijdelijke bedrijfsruimte huren

  Door onvoorziene...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Tijdelijke bedrijfsruimte huren

  Door onvoorziene...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Tijdelijke bedrijfsruimte huren

  Door onvoorziene...

  Bekijk nieuwsartikel