Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke huisvesting units

Tijdelijke huisvesting unit huren

Wanneer er door onvoorziene omstandigheden een acuut huisvestingprobleem is, bieden onze tijdelijke huisvesting units voor bedrijven en organisaties uitkomst. Intersettle heeft veel ervaring in het veilig onderbrengen van vluchtelingen en het opzetten van eerste onderkomens na natuurrampen. Verder zijn wij bekend met het realiseren van extra faciliteiten voor onderwijsinstellingen. Wij kunnen bijvoorbeeld voorzien in een compleet verzorgde collegezaal.

Zakelijke huisvesting

Een tijdelijke huisvesting unit van Intersettle biedt ook uitkomst bij situaties als brand, storm- en waterschade. Als bedrijf kunt u onverhoopt in een noodsituatie terecht komen. Bijvoorbeeld door een brand of lekkage, waardoor uw pand tijdelijk niet meer bruikbaar is. Dit is dan natuurlijk al vervelend en kostbaar genoeg. Door een tijdelijke huisvesting unit van Intersettle komen uw werkzaamheden echter niet stil te liggen. In zulke onvoorziene noodgevallen bieden wij uitkomst. Ons team staat meteen voor u klaar en regelt zo snel mogelijk een oplossing voor u.

Opties voor tijdelijke huisvesting units

Intersettle heeft al het materiaal in huis om snel oplossingen te bieden in zeer uiteenlopende situaties. De tijdelijke huisvesting units zien er altijd optimaal verzorgd, professioneel en representatief uit. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voorzien in een overheaddeur, industriële verlichting of klimaatbeheersing. Ook de complete inrichting van een paviljoen kunnen wij voor u regelen. Wij regelen het huren van een tijdelijke huisvesting unit op maat.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een tijdelijke huisvesting unit kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Dan vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier