Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke huisvesting units

Tijdelijke huisvesting unit huren

Wanneer er door onvoorziene omstandigheden een acuut huisvestingprobleem is, bieden onze tijdelijke huisvesting units uitkomst. Intersettle heeft veel ervaring in het veilig onderbrengen van vluchtelingen en het opzetten van eerste onderkomens na natuurrampen. Verder zijn wij bekend met het realiseren van extra faciliteiten voor onderwijsinstellingen. Wij kunnen bijvoorbeeld voorzien in een compleet verzorgde collegezaal. Een tijdelijke huisvesting unit van Intersettle biedt ook uitkomst bij situaties als brand, storm- en waterschade of ongelukken.

Zakelijke huisvesting

Ook als bedrijf kunt u onverhoopt in een noodsituatie terecht komen. Bijvoorbeeld door een brand of lekkage, waardoor uw pand tijdelijk niet meer bruikbaar is. Dit is dan natuurlijk al vervelend en kostbaar genoeg. Door een tijdelijke huisvesting unit van Intersettle komen uw werkzaamheden echter niet stil te liggen. In zulke onvoorziene noodgevallen bieden wij uitkomst. Ons team staat meteen voor u klaar en regelt zo snel mogelijk een oplossing voor u.

Opties voor tijdelijke huisvesting units

Intersettle heeft al het materiaal in huis om snel oplossingen te bieden in zeer uiteenlopende situaties. De tijdelijke huisvesting units zien er altijd optimaal verzorgd, professioneel en representatief uit. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voorzien in een overheaddeur, industriële verlichting of klimaatbeheersing. Ook de complete inrichting van een paviljoen kunnen wij voor u regelen. Wij regelen het huren van een tijdelijke huisvesting unit op maat.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een tijdelijke huisvesting unit kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Dan vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Tijdelijke huisvesting unit huren

  Wanneer er door...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Tijdelijke huisvesting unit huren

  Wanneer er door...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Tijdelijke huisvesting unit huren

  Wanneer er door...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Tijdelijke huisvesting unit huren

  Wanneer er door...

  Bekijk nieuwsartikel