Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke opslagruimte

Tijdelijke opslagruimte huren

U bent op zoek naar een oplossing voor een ruimteprobleem? Een paviljoen van Intersettle is een snelle en geschikte uitkomst. Onze tijdelijke opslagruimtes zien er altijd verzorgd, professioneel en representatief uit. Ons team staat altijd direct voor u klaar. Flexibiliteit is ons kernwoord. Wij regelen de huur van een tijdelijke opslaglocatie zo snel mogelijk voor u.

Opties voor opslag

Een tijdelijke opslaglocatie huren kan nodig zijn in diverse gevallen. Intersettle heeft tal van mogelijkheden die uitkomst bieden bij bijvoorbeeld brand, storm- en waterschade of ongelukken. Denkt u daarnaast aan ruimtegebrek door een verbouwing of een seizoensgebonden piek in uw productie. Wij bouwen snel een tijdelijke opslagruimte op maat op uw eigen terrein. Onze paviljoens zijn zeer geschikt voor het opslaan van uw voorraad of inventaris. Zo kunt u uw klanten toch blijven bedienen en hoeft uw bedrijf niet stil te staan. Omdat de tijdelijke opslagruimte op uw eigen terrein staat kunt u er altijd bij.

Advies op maat

Ons team adviseert u graag over alle mogelijkheden. Bij Intersettle kunt u een tijdelijke opslagruimte huren, zo uitgebreid als u zelf wilt. Wij kunnen het paviljoen bijvoorbeeld voorzien van een overheaddeur, industriële verlichting en klimaatbeheersing. Bij Intersettle bent u verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service. Wij regelen super snel de perfecte tijdelijke opslaglocatie voor u.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Tijdelijke opslagruimte huren

  U bent op zoek naar...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Tijdelijke opslagruimte huren

  U bent op zoek naar...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Tijdelijke opslagruimte huren

  U bent op zoek naar...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Tijdelijke opslagruimte huren

  U bent op zoek naar...

  Bekijk nieuwsartikel